13323

Батьки Меланії Трамп отримали громадянство США


На тлі суворої міграційної політики адміністрації Дональда Трампа, батьки першої леді, Меланії Трамп – отримали американське громадянство.

 

Про це повідомляє 1NEWS.

При цьому уточнюється, що батьки першої леді, словенські іммігранти – колишній автодилер та працівниця текстильної фабрики – жили в США як постійні резиденти.

За словами адвоката сімейної пари, Кнавси особисто подавали документи на громадянство за звичайною процедурою і не отримували жодного спеціального дозволу. Водночас, юрист не уточнив, у який спосіб вони отримували так звані “зелені карти”, які дають дозвіл на постійне проживання.

Сама Меланія Трамп, яка відпочивала разом з чоловіком у Бедмінстері (штат Нью-Джерсі), не була присутня на церемонії отримання громадянства своїх батьків.

Речниця першої леді, Стефані Грішам, відмовилася відповідати на будь-які запитання ЗМІ. За її словами, батьки Меланії Трамп “не є частиною адміністрації й заслуговують на приватність”.

При цьому телеканал звертає увагу, що родичі президента Трампа отримали громадянство в період, коли нинішня адміністрація продовжує запроваджувати обмеження для інших іммігрантів для в’їзду в країну, отримання “зелених карт”, а також громадянства.

Джерело: Укрінформ

батьки громадянство Меланія Трамп мігранти США




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *