13125

Карти ПриватБанку заблокують на один день

ПриватБанк запланував перехід на нову версію систем керування базами даних (СКБД) процесингу, тому для завершення цієї роботи банк оголосив про планову технологічну паузу процесингу в ніч на 14 жовтня 2018 року. Це означає, що платіжним картами в цей період не можна буде скористатися, повідомила прес-служба банку.

У повідомленні зазначається, що нова версія керування базами даних дозволить збільшити продуктивність і якість обробки операцій з платіжними картками.

Як повідомили в банку, у рамках процесу міграції на нову версію СКБД усі операції з платіжними картками банку буде припинено з півночі до 4 ранку, а подальша стабілізація роботи може тривати до 8 години ранку неділі 14 жовтня. Технологічні роботи буде проведено в нічний час, коли навантаження мінімальне й більшість клієнтів не проводять активних операцій. Також аналогічний «тайм-аут» візьмуть банкомати, термінали самообслуговування та торгові термінали банку.

«Ми просимо вибачення в клієнтів за можливі незручності, але ця робота необхідна для того, щоб ще швидше опрацьовувати все більшу кількість безготівкових платежів клієнтів, – зазначає прес-служба банку. – Технологічна пауза в роботі процесингу займе нетривалий час, тому радимо клієнтам перенести активні шопінг-сесії в інтернет-магазинах чи здійснення будь-яких інших безготівкових розрахунків на ранковий час».

Зазначається, що оновлення програмно-технічних комплексів процесингу дозволить ПриватБанку поліпшити роботу процесингу за рахунок оновлення та встановлення продуктивніших технологій. Також нова версія створить платформу для подальшого розвитку карткових сервісів і нових послуг та продуктів.

Нагадаємо, у грудні 2016 року Кабінет міністрів ухвалив рішення про перехід 100% акцій ПриватБанку у власність держави. До цього основними акціонерами були бізнесмени Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов.

банківська карта Приватбанк процесинг система




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *