13126

Київський метрополітен запустив у Facebook і Telegram метробота

Київський метрополітен запустив в соцмережах метробота. Про це йдеться на сторінці метрополітену в Facebook, пише 1NEWS, посилаючись на 112.ua.

Метробот може допомогти пасажирам показати карту метро, уточнити час відправки перших і останніх поїздів. Також можна надіслати свої пропозиції або зауваження по роботі метрополітену.

Метробот працює в Facebook і Telegram.

Зазначимо, що не так давно в КП назвали найбільш відвідувані станції – це “Лісова”, “Академмістечко” і “Вокзальна”. Найбільш завантаженою залишається Святошинсько-Броварська лінія. А найменш популярними є станції “Дніпро”, “Червоний хутір” і “Гідропарк”.

Раніше комунальне підприємство “Київський метрополітен” повторно оголосило тендер на будівництво ділянки Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції “Сирець” на житловий масив Виноградар на 5,993 млрд грн.

Раніше повідомлялося, що КМДА затвердила проект будівництва нової ділянки метро, яка з’єднає станцію “Сирець” і житловий масив Виноградар. Згідно з планом, вартість проекту становила 6,3 млрд грн.

Був оголошений тендер, однак пізніше його скасували на підставі “неможливості усунення порушень, які виникли через виявлені порушення законодавства з питань публічних закупівель”.

Київ метро метробот метрополитен




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *