13123

Журнал Forbes оприлюднив список кращих роботодавців світу

Журнал Forbes опублікував список 500 кращих роботодавців світу, складений на основі рейтингу 2 тис. найбільших публічних компаній із 60 країн. У першій десятці найкращих роботодавців світу опинилося шість компаній США. Про це повідомляє видання Finance, пише 1NEWS, посилаючись на ZIK.

Щоб з’ясувати, хто з них найпривабливіший для співробітників, експерти Forbes і сервісу Statista проаналізували близько 430 тис. відгуків. При цьому авторів відгуків просили дати «рекомендацію» не тільки компанії, де вони працюють, але й компаніям з тієї ж галузі, з умовами праці на яких вони знайомі. 500 компаній, які отримали найвищі оцінки, були включені до списку найкращих роботодавців світу.

Лідером рейтингу, як і рік тому, став Alphabet, материнський холдинг компанії Google, в якому, за даними Google, працює 72 тис. осіб. Друге місце утримала за собою Microsoft, а на третє з четвертого піднялася Apple. Водночас Japan Exchange Group, яка займала третє місце роком раніше, впала відразу на 12-те місце.

Всього ж у першій десятці найкращих роботодавців світу опинилися відразу шість компаній зі США — крім Alphabet, Microsoft і Apple у неї увійшли Walt Disney (4), Amazon.com (5) і біотехнологічна компанія Celgene (9). Решту світу в топ-10 представляють нафтогазова компанія з Гонконгу CNOOC (6), тайський Kasikornbank і два автогіганти з Німеччини — Daimler (7) і BMW (10).

Apple Forbes Google роботодавці




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *