13062

Fox News: Трамп запропонував представляти США в ООН прес-секретарю Держдепу

Президент США Дональд Трамп запропонував офіційному представнику Державного департаменту Гезер Нойерт стати постійним представником США при ООН, повідомляє Fox News.

За даними телеканалу, Нойерт зустрічалася з Трампом у Білому домі 29 жовтня, але поки не відомо, чи прийняла вона пропозицію. Інформацію про те, що офіційний представник Держдепу може стати постпредом США при ООН, підтверджує і телеканал CNN. Однак це ЗМІ називає її «найбільш імовірним кандидатом», але не повідомляє, що їй уже надійшла пропозиція. У Білому домі ситуацію не прокоментували.

Нойерт традиційно сама проводить прес-брифінги в Держдепі. Проте на цьому тижні вони відбуваються без відеотрансляції, а веде їх заступник представника Держдепартаменту Роберт Палладіно.

Раніше можливими кандидатами на посаду постпреда США при ООН називали дочку президента США Іванку Трамп, посла США в Німеччині Річарда Гренелла і колишнього заступника радника президента США з нацбезпеки Діну Павелл.

У жовтні постпред США при ООН Ніккі Гейлі подала у відставку. Трамп пообіцяв у найближчі тижні визначитися з її наступником.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *