13035

«До біса Трампа». Снуп Догг покурив марихуани перед Білим домом у день виборів

Американський репер Снуп Догг (Snoop Dogg) виклав в Instagram кілька роликів, де він курить марихуану поряд з Білим домом і обматюкав президента США Дональда Трампа.

Репер зазначив, що поки інші американці «робили всю цю нісенітницю» на проміжних виборах, він вирішив розташуватися неподалік від Білого дому, щоб покурити марихуани. Репер ходив з нею по парку Лафайетт, спілкувався з фанатами і висловлювався з приводу того, що відбувається.

View this post on Instagram

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on Nov 7, 2018 at 1:45pm PST

View this post on Instagram

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on Nov 7, 2018 at 1:52pm PST

Snoop Dogg виступає палким критиком Трампа з початку його президентства і вже неодноразово використовував брудну лайку на адресу лідера США. Також музикант каже, що прихильники Трампа потурають расизму.

  • На початку жовтня з Трампом зустрівся інший відомий репер — Каньє Уест. Виконавець висловив глибоку підтримку Трампу, вони обговорили реформу пенітенціарної системи, робочі місця для афроамериканців і боротьбу зі злочинністю.
  • Перед цим, на зустрічі зі студентами, Уест заліз на стіл і почав захищати Ілона Маска після звинувачень засновника Tesla у шахрайстві.
  • Каньє Уест також вирішив змінити ім’я на Ye. Так він почав рекламну кампанію свого чергового альбому Yandhi. За словами Каньє, Ye — це слово, що найчастіше використовується в Біблії, де воно означає «ти».



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *