13032

«Моя реакція була емоційною і неадекватною». Садовий вибачився за те, що звинувачував Гандзюк в корупції

Мер Львова Андрій Садовий підтвердив автентичність аудиозапису, на якому звинувачує загиблу радницю мера Херсона Катерину Гандзюк в корупції. Про це він написав у Facebook.

В пʼятницю, 9 листопада, видання Інформатор оприлюднило аудиозапис, на якому Садовий стверджує, що Гандзюк «є лідером корупції в міській раді» і дотична до розвалу місцевого осередку «Самопомічі». «Я був у Херсоні, говорив з громадськістю, з підприємцями. Вони просто в шоці! Вони в шоці, як з неї зараз ліплять героя – з людини, яка має бути в ув’язненні», – каже мер Львова на записі.

Садовий визнав, що на аудіо його голос, запис зроблений 27 серпня. «Моя реакція була емоційною і неадекватною після публічних зустрічей з місцевими підприємцями в Херсоні, від яких я і отримав інформацію, про яку йде мова на записі», — написав він

Він приніс вибачення «тим, кого це зараз стосується» і підкреслив, що не був знайомий з Гандзюк особисто. «Доказів, які би підтверджували факти корупції, про які мені говорили в Херсоні, я так і не отримав. Вітаю пана Луценка з «вдалою спецоперацією». Вам вдалось тимчасово відвести увагу від замовників вбивства», — підсумував Садовий.

Щодо запису. Голос мій. Моя реакція була емоційною і неадекватною після публічних зустрічей з місцевими підприємцями в…

Gepostet von Андрій Садовий am Freitag, 9. November 2018

  • 31 липня на радницю міського голови Херсона Катерину Гандзюк вилили близько літра кислоти. Вона отримала хімічні опіки 30% тіла. 4 листопада Гандзюк померла в лікарні. 7 листопада її поховали в Херсоні.
  • За словами генерального прокурора Юрія Луценка, слідство перевіряє 12 осіб щодо участі в замовленні нападу на Гандзюк. Проте одна з ключових версій слідства набула розголосу в ЗМІ, що поставило його під загрозу. Через це Луценко подав заяву про відставку, але президент Петро Порошенко її відхилив.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *