12940

Суд заарештував двох медиків Міноборони, які вимагали хабар у учасника АТО

Оболонський районний суд заарештував на 60 діб лікарів, які вимагали хабар у ветерана АТО за встановлення групи інвалідності. Про це повідомила Прокуратура міста Києва.

«В якості альтернативи суд встановив підозрюваним заставу в розмірі майже 2 млн грн для кожного», — повідомила прес-служба столичної прокуратури в суботу.

Керівника Центральної медико-соціальної експертної комісії №1 Київського міського центру медико-соціальної експертизи та лікаря-експерта відділу експертизи Центральної військово-лікарської комісії Міноборони затримали 5 грудня. Вони вимагали 42,6 тис. грн хабара у учасника АТО, який у ході бойових дій отримав важку травму ноги, і якому потрібно було встановити групу інвалідності. Лікарів затримали на робочому місці під час одержання хабара.

ГОЛОВУ ЦЕНТРУ МСЕ ТА ЛІКАРЯ-ЕКСПЕРТА ЗААРЕШТОВАНО НА 60 ДІБ З ПРАВОМ ЗАСТАВИ У 2 МЛН ГРН ДЛЯ КОЖНОГО За клопотання…

Gepostet von Прокуратура міста Києва am Samstag, 8. Dezember 2018

За інформацією прокуратури, під час обшуків за місцями роботи та проживання зловмисників правоохоронці виявили понад 20 пакетів документів військовослужбовців, які також претендують на отримання інвалідності.

«До кожного з цих пакетів був прикріплений конверт з грошима. Сума в конвертах була від $700 до $4000», — наголошується в повідомленні.

  • На хабарі $100 тисяч спійманий представник «Дунайського пароплавства».
  • СБУ затримала ректора одного з вузів Києва, який вимагав хабара і «легалізував» іноземних студентів.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *