12939

Швидкісний експрес до «Борисполя» зламався на виїзді з Києва. Пасажири робили на його фоні селфі

Швидкісний експрес Kyiv Boryspil Express, який курсує між станцією «Київ-Пасажирський» і міжнародним аеропортом «Бориспіль», знову зламався. Про це повідомив у Facebook колишній депутат Київради Олексій Давиденко.

«Моя знайома поїхала в аеропорт цим новим супершвидким поїздом-експресом Київ—Бориспіль і запізнилася на годину від заявленого часу», — повідомив Давиденко. За його словами, потяг зупинився на виїзді з Києва. До аеропорту його тягнути приїхав локомотив.

«Перехожі пішки обганяли нерухомий експрес і ржали, і фоткалися на цьому сумному фоні. Пасажири, що сиділи усередині, проходили онлайн реєстрацію на свої рейси через провідників поїзда. А люди, що читають новини про чергову поломку експреса, вже точно вирішили цим зручним і швидким сервісом не користуватися», — зазначив Давиденко.

Когда он сломался первый раз, я подумал – с кем не бывает. Переволновались.Когда он сломался второй раз, я подумал -…

Gepostet von Алексей Давиденко am Freitag, 7. Dezember 2018

  • «Укрзалізниця» скоротила нічні рейси швидкісного експреса Kyiv Boryspil Express, який курсує між станцією «Київ-Пасажирський» і міжнародним аеропортом «Бориспіль».
  • 30 листопада в Києві запустили залізничний експрес в аеропорт «Бориспіль». Дорога від вокзалу до аеропорту у пасажирів буде займати 35 хвилин. На маршруті експрес робитиме зупинку на станції «Дарниця».
  • Експрес зламався на наступний день після запуску. Виникла проблема з двигуном, при цьому не працював туалет і вимкнули опалення.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *