12812

У Києві обстріляли автомобіль двох працівників штабу кандидата в президенти Гриценка

У Києві на Троєщині в ніч на 14 січня невідомі обстріляли позашляховик двох працівників Центрального штабу кандидата в президенти Анатолія Гриценка.

У партії «Громадянська позиція» повідомили, що невідомі зробили 10 пострілів у лобове скло і кузов авто, а також пробили колесо.

У ніч з 13 на 14 січня невідомі обстріляли автомобіль двох працівників Центрального штабу Анатолія Гриценка -…

Gepostet von Громадянська позиція am Montag, 14. Januar 2019

Напад було скоєно на автомобіль прес-секретаря «Європейської партії» Юлії Підкурганної та головного редактора партійної газети В’ячеслава Калугіна. Позашляховик був припаркований біля під’їзду будинку подружжя. Потерпілі пов’язують напад зі своєю роботою у штабі Гриценка.

У ніч з 13 на 14 січня невідомі обстріляли автомобіль двох працівників Центрального штабу Анатолія Гриценка -…

Gepostet von Khrystyna Bondarenko am Montag, 14. Januar 2019

  • 12 січня лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко подав документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатом у президенти. За його словами, необхідні для участі у виборах 2,5 млн гривень за нього внесла партія, з них 100 тис. гривень — його власні кошти.
  • 28 листопада група «тітушок» вручила гарбуз і закидала яйцями Гриценка перед зустріччю з одеситами, яка повинна була відбутися у Приморському районі міста. Після цього почалася бійка між прихильниками та противниками політика.
  • 30 листопада поліцейські затримали 5 нападників на Анатолія Гриценка в Одесі. Сам Гриценко заявив, що під час нападу постраждали три його прибічники.
  • Пізніше екс-нардеп Єгор Фірсов оприлюднив прізвища підозрюваних у нападі на Гриценка.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *