12765

У Камʼянському на коксохімічному заводі пролунав вибух. З опіками госпіталізовано пʼять осіб

У Кам’янському (Дніпропетровська область) на території Дніпровського коксохімічного заводу стався вибух, у результаті чого постраждали п’ятеро працівників цеху.

Як повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вночі 29 січня вибухнула газоповітряна суміш, що призвело до займання бітуму.

Вибух спричинив пожежу площею близько 200 кв. м, яку оперативно ліквідували. Було пошкоджено технологічне обладнання цеху.

Постраждалі працівники цеху отримали серйозні опіки. Вони госпіталізовані у важкому стані.

Фахівці встановлюють причини вибуху.

У ДСНС області theБабелю повідомили, що вибух пошкодив близько 500 кв. м самого цеху, а такж устаткування. Працівники отримали сильні опіки обличчя та верхніх кінцівок. На даний момент вони перебувають у лікарні швидкої допомоги міста Кам’янське.

За фактом вибуху поліція області відкрила кримінальну справу про порушення правил безпеки. Також наголошується, що в момент вибуху в приміщенні цеху перебували 13 працівників.

За фактом вибуху у цеху в м. Кам’янське поліція відкрила кримінальне провадженняПодія сталася у смолопереробному цеху…

Gepostet von Поліція Дніпропетровської області am Montag, 28. Januar 2019

  • У Боснії вибухнув нафтопереробний завод, який належить російській компанії «Зарубежнефть». У боснійській поліції розповіли, що сила вибуху була такою, що його чули навіть в сусідній Хорватії.
  • У Нижегородській області Росії на великому оборонному заводі імені Я. М. Свердлова, який виробляє вибухові речовини, пролунав вибух. Попередньо, це сталося під час знищення боєприпасів в цеху з утилізації мін.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *