12720

Спонсором французького регбі-клубу став порносайт. Це збільшило попит на квитки на матч

Французький регбі-клуб US Carcassonne оголосив, що прийме спонсорство від порносайту Jacquie & Michel перед матчем з Biarritz 1 березня. Про це пише CNN.

«Метою цього партнерства є поліпшення нашої видимості і нашої цифрової популярності», — йдеться в заяві на веб-сайті клубу.

«Ми хотіли викликати ентузіазм і деякі наслідки. Ця мета була досягнута сьогодні вранці завдяки збільшенню попиту в касах. Це партнерство відповідає дуже чітко визначеному статуту з метою збереження клубом своїх цінностей», — йдеться в заяві.

?⎜ Non ce n'est pas une blague

Nous vous le confirmons ! @JacquieMichelX sera le partenaire de la rencontre du 1er mars face au @BOPBweb à Domec ?

Le communiqué ☛ https://t.co/1QZeXD1ZBA#TeamUSC #jacquieetmichel #USCBO pic.twitter.com/048TdspE70

— US Carcassonne XV (@USCXV) February 7, 2019

Джонатан Журдан, голова спонсорства US Carcassonne, пізніше сказав, що гравці будуть носити логотип Jacquie & Michael на своєму тренувальному комплекті перед матчем, алена формі, в якій вони гратимуть на полі, його не буде. Однак Журдан додав, що реклама буде дозволена для показу для всієї родини, і в ній не буде поганих знімків. Поки невідомо, чи буде це партнерство довгостроковим.

  • В американському місті Атланта в ніч на 4 лютого пройшов Супербоул — фінальний поєдинок за звання чемпіона Національної футбольної ліги США (NFL, професійна ліга американського футболу).
  • Французька спортивна газета l’equipe назвала топ-10 найбільш високооплачуваних футболістів у європейському футболі. У десятку входять три представники клубу «Барселона», які отримують більше €2 млн на місяць без вирахування податків.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *