12718

У Microsoft закликали користувачів більше не використовувати браузер Internet Explorer

Експерт з кібербезпеки Microsoft Кріс Джексон у своїй статті «Небезпеки використання Internet Explorer як браузера за замовчуванням» переконує користувачів, що час припинити використовувати старий веб-браузер Microsoft, від якого компанія відмовилася в 2015 році, пише Mashable.

Джексон визнав, що більшість користувачів перейшли на Google Chrome, Firefox або Microsoft Edge, проте деякі компанії все ще працюють зі старими веб-додатками або сайтами, які були розроблені для Internet Explorer.

«Internet Explorer — це рішення для забезпечення сумісності. Ми не підтримуємо нові веб-стандарти для нього, і, хоча багато сайтів працюють нормально, розробники загалом просто не тестують Internet Explorer в наші дні», — пише Джексон.

За словами Джексона, подальше використання Internet Explorer призведе до того, що його користувач «опиниться осторонь від більшості можливостей інтернету», бо старий браузер не підтримує багато сучасних інтернет-технологій.

  • Компанія Microsoft додала в сервіс Skype функцію, яка дозволяє розмивати задній фон під час відеодзвінків. У Microsoft зазначили, що використовували для впровадження цієї можливості штучний інтелект.
  • Microsoft вийшла на прибуток завдяки хмарному сервісу Azure. У попередньому кварталі доходи від сервісу зросли на 76%.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *