12714

«Прокинься, Америко». Hulu оголосила дату виходу третього сезону «Оповіді служниці»

Cтримінговий сервіс Hulu оголосив, що премʼєра третього сезону «Оповіді служниці» відбудеться 5 червня, повідомляє The Verge.

У цей день передплатникам сервісу стануть доступні перші три епізоди. Усього їх буде 13, кожна нова серія виходитиме щосереди. Подробиці сюжету нового сезону поки невідомі.

Що таке «Оповідь служниці»?

Американський серіал, премʼєра якого відбулася у квітні 2017 року. Події в серіалі відбуваються у майбутньому, у вигаданому тоталітарному суспільстві — Республіці Галаад. Країна знаходиться на території сучасних США. За сюжетом в цій «країні» лише одна зі ста жінок може народити здорову дитину, тому таких жінок збирають у спеціальні табори, де готують до єдиної мети — зачати та народити дитину для офіцерів, чиї дружини не здатні це зробити.

Головна героїня, Джун Осборн не змогла разом з чоловіком і дочкою перетнути кордон і тепер змушена працювати в якості сурогатної матері. Протягом серіалу глядачі дізнаються про те, яким було життя Джун до державного перевороту і як американське суспільство прийшло до такого рішення.

Читайте також:

  • Серіали лютого: дивне місто майбутнього на YouTube Premium, безсмертна матрьошка в серіалі Netflix і документальна драма про відрізаний член
  • Телеканал HBO опублікував фотографії з нового міні-серіалу «Чорнобиль» про одну з найгірших техногенних катастроф в історії людства, яка сталася в Україні у квітні 1986 року. 
  • Перед цим Netflix опублікував постер і тизер нового третього сезону популярного серіалу «Дуже дивні справи». Прем’єра відбудеться 4 липня 2019 року.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *