12614

«Голосуйте! Ми прикриємо!» Військові закликають українців прийти на вибори

Військовослужбовці взяли участь у соціально-інформаційному проекті «Голосуйте! Ми прикриємо» і закликали українців приходити на президентські і парламентські вибори. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла міністр у справах ветеранів Ірина Фріз.

Плакати та ролики цієї ініціативи не містять жодного політичного заклику і не є виборчо орієнтованими. Режисер проекту Сергій Лойко відібрав близько 25 відео та 25 фото учасників бойових дій на Донбасі, які показуватимуть на телебаченні, а також розмістять на білбордах та сітілайтах. Вони мають нагадати українцям, що громадянським обов’язком військових є захист державних цінностей на фронті, а обов’язок громадян в мирному суспільстві – захист бійців, які нині боронять незалежність та суверенітет України.

1 4

Попередній слайд
Наступний слайд
Показати на весь екран

Facebook / Iryna Friz

«Мета – нагадати українцям, що вибори – це теж фронт і теж війна проти Путіна. Адже тисячі жертв та десятки тисяч поранених – це жертви гібридної війни, жертви ворога, який діє всіма засобами, по різних напрямках», – зазначила Фріз.

«Голосуйте! Ми прикриємо!»

Один з відеороликів у рамках соціально-суспільного проекту «Голосуйте! Ми прикриємо!», мета якого нагадати українцям, що вибори – це теж фронт і теж війна проти Путіна.Відеролики нагадують, що громадянським обов‘язком військових є захист наших цінностей на фронті. Обов'язком громадян тут, в мирному суспільстві, є захист цінностей бійців, які нині боронять незалежність та суверенітет України.

Gepostet von Міністерство у справах ветеранів am Donnerstag, 14. März 2019

  •  31 березня в Україні відбудуться президентські вибори. Вести передвиборну агітацію кандидатам дозволяється до 00:00 29 березня 2019. А восени цього ж року пройдуть вибори до Верховної Ради.

Читайте також:

  • Бачу багато різних рейтингів кандидатів у президенти. Яким опитуванням можна довіряти та на які цифри дивитися?



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *