12580

В багатоповерхівці Києва прогримів вибух. Загинув розшукуваний за вбивство водія BlaBlaCar Луан Кінгісепп

В одній з квартир у багатоповерховому будинку Голосіївського району Києва прогримів вибух, в результаті якого загинув 28-річний росіянин. Його розшукували за вчинене в Україні вбивство, повідомляє прес-служба ГУ НП в Києві.

«Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, після огляду місця події правоохоронці припускають, що вибух стався через необережне поводження з вибуховим пристроєм», – йдеться в повідомленні.

прес-служба ГУ НП в Києві

Пізніше в поліції уточнили, що загиблим виявився 28-річний громадянин Російської Федерації, що перебував у розшуку за вбивство, вчинене в Україні.

«Під час огляду були вилучені фрагменти саморобного вибухового пристрою, декілька паспортів різних держав, а також мобільні телефони», – підкреслюється в повідомленні.

прес-служба ГУ НП в Києві

У той же час видання «Цензор» повідомляє, що загиблим виявився росіянином Луан Кінгісепп (Лука), який розшукувався по справі про вбивство водія BlaBlaCar Тараса Познякова.

«Швидше за все, трагічна подія сталася у коридорі, так як саме там були пошкоджені стіни, меблі і стеля. Там в калюжі крові лежав загиблий», – уточнюється в повідомленні.

Що сталося?

4 квітня 2016 року Тарас Позняків виїхав зі Львова до Києва, взявши з собою попутників через сервіс BlaBlaCar. Зв’язок з Позняковим пропала в 25 км від столиці в районі села Бобриця. Востаннє камери зафіксували Познякова на заправці. З ним в авто перебували ще три людини.

Через тиждень поліція виявила машину чоловіка в закритому гаражі в Новосілках Києво-Святошинського району. Про те, де сам хлопець, досі нічого невідомо.

  • Сервіс пошуку автомобільних попутників BlaBlaCar запускає в Росії ідентифікацію користувачів за паспортними даними. Причиною стало резонансне вбивство директора ресторану мережі Burger King Ірини Ахматової, яку через сервіс знайшов її вбивця. Український підрозділ компанії вже обговорює можливість введення нововведення.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *