12580

«Трамп не змовлявся з Росією». Мінʼюст США розкрив деталі звіту спецпрокурора Мюллера

Спеціальний прокурор Роберт Мюллер в ході свого розслідування не знайшов змови між переможцем президентських виборів Дональдом Трампом і російською владою. Про це йдеться в листі генпрокурора Вільяма Барра, опублікованому на сайті Конгресу.

«Розслідування спецпрокурора не виявило, що передвиборний штаб Трампа та пов’язані з ним люди змовлялися або координували з Росією в спробі вплинути на президентські вибори 2016 року», – йдеться в документі.

В той же час Барр уточнив, що «хоча в доповіді немає висновку про те, що президент вчинив злочин, документ його не виправдовує повністю».

  • Міністр юстиції і генеральний прокурор Сполучених Штатів Америки Вільям Барр одержав конфіденційний звіт спеціального прокурора Роберта Мюллера щодо можливого втручання Росії у президентську кампанію в 2016 році.
  • Юридичний комітет Палати представників США почав розслідування проти президента США Дональда Трампа. Розслідування торкнеться самого Трампа, його адміністрацію, а також співробітників його передвиборної кампанії. Комітет уже направив більше 80 запитів на отримання необхідних документів від оточення Трампа.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *