12530

Європейські компанії почали кампанію з бойкоту бізнесу султана Брунею через введення смертної кари за одностатеві відносини

Європейські ЗМІ, агентства нерухомості, транспортні компанії, а також Deutsche Bank почали кампанію по бойкоту дев’яти готелів та бізнесу султана Брунею Хассанала Болкіаха через введення їм в країні смертної кари за одностатеві відносини.

Як повідомляє Deutsche Welle, європейські компанії вирішили відмовитися від послуг готелів султана у Лондоні, Парижі, Римі, Мілані, Беверлі-Хіллз і Лос-Анджелесі. Мова йде про всесвітньовідомі готельні мережі The Dorchester (Лондон), 45 Park Lane (Лондон), Coworth Park (Велика Британія), The Beverly Hills Hotel (Беверлі-Хіллз), Le Meurice (Париж), Plaza Athenee (Париж), Eden (Рим), Hotel Bel-Air (Лос-Анджелес) і Principe di Savoia (Мілан).

Багато туристичних агентств закрили продаж квитків і путівок до Брунею. Також під бойкот потрапила брунейская національна авіакомпанія Royal Brunei. У метро Лондона прибрали всю рекламу про брунейські готелі та курорти.

  • У Брунеї з 3 квітня вводиться смертна кара через забивання камінням за одностатевий секс, подружню зраду і зґвалтування. Зараз у Брунеї за гомосексуальні відносини можна отримати до 10 років в’язниці. Серед інших нововведень у кримінальному кодексі передбачена ампутація кінцівок за крадіжки, у тому числі дітям.
  • Голлівудський актор Джордж Клуні закликав до глобального бойкоту дев’яти готелів султана Брунею Хассанала Болкіаха через введення їм в країні смертної кари за одностатеві відносини. Пізніше до бойкоту закликав британський співак Елтон Джон.
  • Дев’ять розкішних готелів, що належать держкомпанії Brunei Investment Agency, перестали працювати у соціальних мережах. Їх сторінки стали недоступними.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *