12520

НСК «Олімпійський» отримав заявки на проведення дебатів від Порошенка та Зеленського

НСК «Олімпійський» повідомляє, що отримав заявки на проведення дебатів на стадіоні від кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Про це йдеться в повідомленні установи у Facebook.

Порошенко подав заявки одразу на дві дати — 14 та 19 квітня. Зеленський — на 19 квітня.

❗️Інформація щодо проведення дебатів на території НСК «Олімпійський».Враховуючи суспільний інтерес до теми проведення…

Gepostet von Olympic NSC am Mittwoch, 10. April 2019

Раніше Порошенко оголосив, що чекатиме Зеленського на дебатах на «Олімпійському» 14 квітня. Зеленський на це відповів, що дебати на стадіоні відбудуться 19 квітня. У штабі Порошенка сказали, що кандидат готовий дебатувати і 14, і 19 квітня.

  • Представники волонтерської організації VADA (Voluntary Anti-Doping Association) прибули в Київ і готові взяти аналізи в кандидатів у президенти 10 квітня. В Адміністрації президента вже заявили, що Порошенко приїде на «Олімпійський» та здасть аналізи.
  • Правоохоронці провели на НСК «Олімпійський» координаційну нараду та повідомили, що готові до охорони безпеки людей у разі проведення на стадіоні дебатів кандидата Володимира Зеленського та чинного президента Петра Порошенка.
  • Напередодні кандидат у президенти Володимир Зеленський запропонував своєму опоненту Петру Порошенку провести дебати на стадіоні НСК «Олімпійський». Порошенко прийняв виклик Зеленського, нагадавши, що вони повинні відбуватися на базі «Суспільного» з трансляцією на всіх телеканалах.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *