12505

Поліпшити та перейменувати. Трамп запропонував Boeing, як вирішити проблему з 737 Max

Компанії Boeing необхідно усунути несправності та перейменувати літаки 737 Max, вважає президент США Дональд Трамп. Про це він написав у Twitter.

«Що я знаю про брендинг — можливо, нічого (але я ж став президентом!). На місці Boeing я б виправив 737 Max, додав деякі додаткові чудові функції та перезапустив літак з новим ім’ям. Жоден інший продукт компанії не постраждав так, як цей. Але, знову ж таки, чорт забирай, звідки мені знати?» — написав Трамп.

What do I know about branding, maybe nothing (but I did become President!), but if I were Boeing, I would FIX the Boeing 737 MAX, add some additional great features, & REBRAND the plane with a new name.
No product has suffered like this one. But again, what the hell do I know?

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 15, 2019

Між тим, 11 квітня група акціонерів Boeing подала позов проти самої компанії, звинувативши її у приховуванні інформації про проблеми з безпекою літаків Boeing-737 MAX.

  • У березні Boeing не отримала жодного комерційного замовлення на свій лайнер моделі 737. Цей місяць став першим за майже сім років без збуту найбільш продаваного літака аерокосмічного гіганта.
  • Boeing заявив про скорочення щомісячного випуску літаків 737 MAX на 10 одиниць (до 42) у цьому місяці. Фактично компанія відклала план щодо збільшення виробництва до 57 літаків. Десятки готових літаків MAX перебувають на складальних заводах у Сіетлі.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *