12500

Політтехнолог Березовець вибачився за «невдалий жарт» про пожежу в Нотр-Дамі та приїзд Зеленського

Ведучий каналу «Прямий» і політтехнолог Тарас Березовець вибачився за свій пост про пожежу в Нотр-Дамі та приїзд кандидата в президенти Володимира Зеленського в Париж, назвавши його «невдалим жартом».

«Щодо Паризького собору, його втрата є безумовною трагедією для світової культури, і я сумую про його втрату разом зі всієї французькою нацією. Я не мав наміру образити нічиї почуття та приношу свої вибачення всім, кого образив мій невдалий жарт. Собор у моєму пості був всього лише невдалою метафорою», — написав він і видалив своє перше повідомлення про пожежу в столиці Франції.

Проте Березовець підкреслює, що в Україні, як і у Франції, є свобода слова, тому він має право висловлювати свою суб’єктивну думку.

«Чи був жарт за межею. Так, був. Але, відверто, чим він у принципі відрізняється від 90% жартів «95-го кварталу»? Тим не менш президент Франції та посол в Україні визнали можливим сісти за один стіл з людиною, який є автором багатьох жартів, за які в Європі він давно б опинився без роботи. Хіба це я називав свою країну німецькою порноактрисою і порівнював жителів Західної України з розумово неповноцінними?» — додав телеведучий.

Мой вчерашний пост относительно пожара в Соборе Парижской Богоматери распространился как пожар в соцсетях….

Gepostet von Taras Berezovets am Montag, 15. April 2019

  • Тарас Березовець — український політтехнолог, ведучий каналу «Прямий», який пов’язують з президентом Петром Порошенком. На сторінках у соцмережах він написав, що «[президенту Франції Еммануелю] Макрону дуже пощастило, що після приїзду Зеленського згорів лише собор Паризької Богоматері. А міг би і Єлисейський палац».
  • У відповідь на це посол Франції в Україні Ізабель Дюмон написала в Twitter: «Як вам не соромно? Ганьба!»



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *