12498

Вбивство екс-власника ювелірного заводу Кисельова: суд заарештував трьох підозрюваних без права застави

Шевченківський районний суд Києва заарештував на два місяці без права застави трьох підозрюваних у вбивстві колишнього власника ювелірного заводу Сергія Кисельова.

«Суд у повному обсязі задовольнив клопотання прокурора і заарештував підозрюваних на два місяці без визначення альтернативи», — йдеться у повідомленні столичної прокуратури.

ПІДОЗРЮВАНИХ У ВБИВСТВІ ЮВЕЛІРА ЗААРЕШТУВАЛИ НА 2 МІСЯЦІЗа клопотанням прокуратури міста Києва Шевченківський райсуд…

Gepostet von Прокуратура міста Києва am Montag, 15. April 2019

Троє чоловіків, один з яких раніше був судимий, затримали 15 квітня. Під час обшуків правоохоронці вилучили шість гранат, два пістолети ПМ, близько 1 тис. набоїв і динаміт.

  • 5 березня у Дніпровському районі столиці застрелили колишнього власника ювелірного заводу Сергія Кисельова. Інцидент стався близько 11-ї години ранку. Правоохоронці отримали повідомлення, що в автомобілі, припаркованому у дворі будинку на вул. Флоренції, пролунав постріл, після чого з машини вибіг невідомий і втік у двори.
  • Колишній заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе тоді заявив, що Кисельов був головним свідком у справі «діамантових прокурорів». Пізніше поліція спростувала цю інформацію.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *