12496

Вночі: названа ймовірна причина пожежі в Нотр-Дамі, Порошенко отримав £50 тисяч від BBC, а Роналду вперше з 2010 року не зіграє у півфіналі Ліги чемпіонів

Роналду вперше з 2010 року не зіграє у півфіналі Ліги чемпіонів

Португальський футболіст, який грає за італійський «Ювентус», Кріштіану Роналду вперше за 9 років не зіграє у півфіналі Ліги чемпіонів. Домашній матч-відповідь туринців з нідерландським «Аяксом» закінчився на користь гостей з рахунком 1:2. За сумою двох ігор у ¼ турніру голландський клуб перемагає «Ювентус».

Cristiano Ronaldo misses out on the semi-finals for the 1st time since 2009/10.#UCL pic.twitter.com/fzxzwOq5A1

— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) April 16, 2019

Разом з «Аяксом» півфіналістом змагань стала і «Барселона», за яку грає інший зірковий футболіст Ліонель Мессі. Його команда здолала «Манчестер Юнайтед» з рахунком 3:0. Каталонці вийшли до півфіналу Ліги чемпіонів вперше з 2015 року.

Названа ймовірна причина пожежі в Нотр-Дамі

Попередньо, причиною загоряння собору Паризької Богоматері могла стати проблема з електрикою. Так зараз вважають криміналісти, які працюють в Нотр-Дамі. Таку версію правоохоронці озвучили за підсумками огляду місця подій і спілкування з кількома десятками свідків, однак не назвали, що саме спричинило пожежу. Слідство триває.

Порошенко отримав перші 50 тисяч фунтів відшкодування від ВВС

Президент і кандидат на цю посаду Петро Порошенко повідомив, що йому надійшов перший транш відшкодування від ВВС у 50 тисяч фунтів. «Я подав до суду, я виграв кейс. Уперше в історії існування ВВС чинний голова держави виграв справу, захистив честь свою, захистив честь України. Сьогодні на мій рахунок надійшов перший транш в розмірі 50 тисяч фунтів, які ВВС заплатила компенсацією як вибачення», – сказав він в ефірі телеканалу «112 Україна» і уточнив, що гроші він планує витратити на благодійність.

Голові МВС Італії висунули звинувачення у викраденні мігрантів

Міністра внутрішніх справ та заступника голови уряду Італії Маттео Сальвіні повторно звинувачують у викраденні людей у зв’язку з блокадою судна з урятованими в морі мігрантами. На початку року судно Sea Watch майже тиждень провело в режимі очікування біля східного узбережжя Сицилії, перш ніж йому дозволили висадити 47 мігрантів в порту Катанії. Італія пішла на поступки тільки після того, як шість інших країн ЄС – Німеччина, Франція, Португалія, Румунія, Мальта та Люксембург – погодилися прийняти мігрантів.

«Я знову перебуваю під слідством, але я повторюю, що, поки я міністр внутрішніх справ, колеги-міністри можуть вимагати того, чого вони хочуть, але італійські порти були і залишаються закритими», – сказав Сальвіні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *