12472

Вакарчук «за добу» організував концерт на столичному ВДНГ

Соліст «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук заявив, що команда за добу організувала концерт в Національному експоцентрі ВДНГ. Про це він написав у Twitter.

«Одна доба! Одна доба знадобилась нашій команді, щоб організувати концерт ОЕ на ВДНГ 26 травня! Дякую вам хлопці і дівчата! Ви круті!», — написав Вакарчук.

Одна доба! Одна доба знадобилась нашій команді, щоб організувати концерт ОЕ на ВДНГ 26 травня! Дякую вам хлопці і дівчата! Ви круті! https://t.co/iO8SoKKq0w

— Sviatoslav Vakarchuk (@s_vakarchuk) April 24, 2019

23 квітня Вакарчук анонсував проведення «демократичного концерту» в Національному експоцентрі ВДНГ.  «Поставити сцену, на 360 градусів доступну для перегляду, зробити одну суцільну фан-зону, ніяких сидячих місць. Ніякої VIP-зони. Демократичний концерт з демократичними цінами в демократичній країні», — заявив лідер «ОЕ».

  • 28 січня Святослав Вакарчук заявив, що не братиме участі в президентських виборах 2019 року. Музикант наголосив, що його не цікавлять влада та президентська посада. Проте для нього важливо, щоб у країні відбулися зміни. До цього його неодноразово вносили до рейтингів кандидатів у президенти на виборах 2019 року під час соціологічних опитувань.
  • Вакарчук заявив, що не піде на чергові парламентські вибори першим номером в оновленому списку партії «Блок Петра Порошенка». 



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *