12468

Поліція запропонує внести зміни до Кримінального кодексу, щоб посилити відповідальність за фейкові повідомлення про мінування

Нацполіція запропонує внести зміни до Кримінального кодексу, щоб посилити відповідальність за фейкові повідомлення про мінування. Про це заявив глава поліції Сергій Князєв.

Сергій #Князєв: Поліція пропонуватиме зміни до Кримінального кодексу, щоб жорсткіше реагувати на злочини, пов’язані з…

Gepostet von МВС України am Donnerstag, 25. April 2019

«До правоохоронців все частіше надходять повідомлення про фейкові замінуванння. Всі вони перевіряються, але проблемою лишається той факт, що майже неможливо порахувати збитки, які завдають такі злочини», — сказав він.

  • У день проведення другого туру виборів президента в управління Нацполіції Одеси, Харкова, Львова, Дніпра та Києва надходило безліч повідомлень про мінування різних об’єктів. Усі вони виявилися хибними, а в Міністерстві внутрішніх справ заявили, що дзвінки робили з анонімних номерів із території Росії та окупованих регіонів Луганської і Донецької областей.
  • 24 квітня у Запоріжжі працівники чотирьох заводів отримали анонімні повідомлення про мінування. Серед них був «Запоріжсталь». Усі повідомлення виявилися фейковими.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *