12398

Семінари, ігри та короткометражки: до Вінниці приїхав «Євробус» (ФОТО)

«Євробус» – це проект, покликаний поінформувати українців про Європейський Союз, Угоду про асоціацію з ним та плюси для України.

15 травня до Вінниці приїхав «Євробус». Цей автобус мандрує українськими містами та поширює інформацію про Угоду про асоціацію з Європейським Союзом. А головне – про можливості, які вона відкриває для молоді, бізнесу, органів влади, громадянського суспільства та населення в цілому.

Реалізують цей проект ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» за підтримки проекту «Імпакт – Підтримка імплементації Зони вільної торгівлі в Україні, Молдові та Грузії».

За словами активістів, «Євробус» має на меті створити платформу, до якої долучаться різні зацікавлені сторони та проведуть відкритий діалог про плюси та мінуси Угоди про асоціацію з ЄС.

Зупинився «Євробус» на Європейській площі, і стоятиме до 21.00. Організатори підготували для усіх охочих долучитися вінничан різноманітні ігри, вікторини, розіграші призів, показ короткометражних фільмів. Цікавинкою стала зустріч з представниками Делегації ЄС в Україні.

Для тих же, хто бажав більш серйозно заглибитись у тему, підготували та провели два інформаційні семінари: «Сильні інституції – успішна країна» та «Європейський успіх малого та середнього бізнесу». На них потрібно було реєструватись попередньо.

Нагадуємо, незабаром до вінниці завітає фестиваль «VinBookFest». Організатори підготували для вінничан креативні майстер-класи та фотозони.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *