12101

Жителів Вінниччини навчатимуть поводитися із твердими відходами

На базі Агенції регіонального розвитку відбулась четверта зустріч робочої групи із розробки інформаційної кампанії поводження із твердими побутовими відходами у Вінницькій області. Ця інформаційна кампанія включає у себе роботу із різними цільовими аудиторіями: споживачами та надавачами послуг, – повідомляє Вінницька міська Рада.

Під час зустрічі у колі експертів з КУП «ЕкоВін», КП «Інститут розвитку міст», ТОВ «АВР Фенікс Медіа», ТОВ «Еко-драйв» завершили роботу над переліком заходів інформаційної кампанії для населення, розробили графік та сформували кошторис. Також розпочали роботу із розроблення переліку заходів для надавачів послуг. У результаті активного обговорення заходів проєкту учасники дійшли висновку, що важливою є думка керівників громад, які відповідають за питання організації процесу збору, сортування та вивезення сміття. Тож, наступна зустріч відбудеться за участі голів громад, які мають відповідний досвід та зможуть внести доповнення до плану заходів.

Модератором зустрічі виступила директорка Агенції регіонального розвитку Вінницької області Наталія Гижко.

Нагадаємо, що зараз розробляється Регіональний план управління відходами у Вінницькій області до 2030 року за підтримки Швейцарсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO. Агенція також долучається до цього процесу  і надає інформаційно-комунікаційну підтримку у цьому процесі.

Нагадаємо, у Вінниці працює унікальний інклюзивний табір для дітей (ФОТО).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *