12037

Надання соціально-медичних послуг застрахованим особам Чернігівщини

За I півріччя 2019 року на медико-соціальні послуги 273 потерпілим від трудового каліцтва та професійних захворювань в Чернігівській області за рахунок коштів Фонду соціального страхування України витрачено 2 млн. 445,5 тис. грн. В середньому витрати на фінансування медичних та соціальних послуг склали 8,9 тис. грн на одного потерпілого.

Про це йшлося на селекторній нараді, яка пройшла під головуванням начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області Володимира Нашиванька за підсумками роботи управління та його відділень в області за І півріччя поточного року.

На придбання лікарських засобів та виробів медичного призначення 136 потерпілих витрачено 651,9 тис. грн. На одного потерпілого середні витрати на придбання ліків та виробів медичного призначення склали 4,8 тис. грн.

Станом на 01.07.2019 укладено 32 тристоронні договори на санаторно-курортне лікування потерпілих. Вже отримали лікування 7 осіб та 8 знаходились у санаторії.

Слуховими апаратами та комплектуючими до них забезпечено 6 осіб на суму 5,2 тис. грн.

Загалом на всі види доглядів на потерпілих внаслідок трудового каліцтва витрачено за рахунок коштів Фонду 1 239,8 тис. грн.

На реабілітаційне лікування до реабілітаційних центрів санаторного типу направлено 4 потерпілих на виробництві.

Направлено на відновлюване лікування у реабілітаційні відділення санаторно-курортних закладів 399 застрахованих осіб, у тому числі 21 дитина у супроводі одного з батьків (застрахованої особи).

Фактично сума на оплату реабілітації складає 3 743,0 тис. грн; середня вартість 1 ліжко-дня становить 571,62 грн.

Олена Метлицька,

заступник начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *