11979

Військово-спортивний турнір — у Чернігові

20 вересня 2019 року відбудеться відкритий військово-спортивний міжрегіональний турнір зі спортивної та медичної підготовки — «ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ», присвячений Дню визволення міста Чернігів.

Участь у змаганнях беруть 7 команд по 5 чоловік з різних областей України (Миколаївської, Кіровоградської, Одеської, Херсонської, Полтавської, Чернігівської та Київської областей)

У програмі для конкурсантів передбачається виконання загально-фізичних нормативів (біг на 1 км, 100 м, підтягування, відтискання від землі та згинання-розгинання тулуба (вправа на прес), семінари та практичні заняття за тематикою: тактична медицина, маскування, зв’язок, орієнтування, а також армійський марш зі смугою перешкод та додатковими ввідними.

Під час заходу військовослужбовцями Збройних Сил України буде проведена демонстрація сучасних зразків снайперської зброї та снайперського екіпірування та спорядження за участі марксменів та снайперів підрозділів оперативного командування «Північ» та центру підготовки підрозділів «Школа снайперів» с. Десна.

Організатори:

Чернігівська обласна організація громадської організації «Товариства сприяння обороні України»

Початок: 20 вересня 2019 року о 10.00 годині.

Місце проведення: автодром (селище Новий Білоус, вул. Лісова, 1 В).

Прес-центр ОК “Північ просить засоби масової інформації долучитись до висвітлення заходу.

Контактний телефон: (097) 39-79-128, начальник прес-центру ОК «Північ» підполковник Віталій Кирилов




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *