11911

Жахливі дії юних садистів з РФ потрясли світ

У Башкирії група школярів вбила собаку і жорстоко розправилася з цуценятами. Діти засовували петарди в пащу крихітним щенятам. Все, що відбувалося школярі зняли на камеру і розіслали ролик своїм однокласникам.

Шокуючий інцидент стався 21 вересня в Стерлітамакському селищі Строймаш. Як повідомляють в соціальних мережах волонтери, які дізналися про те, що трапилося, до звірячого вчинку причетні учні школи №8.

Спочатку діти закинули петарди в притулок собачого сімейства, після чого приголомшена мати щенят від страху кинулася геть і тут же загинула під колесами машини. Але на цьому знущання не припинилися: школярі стали пхати піротехнічні вироби в пащу беззахисним щенятам, тим самим розриваючи щелепу. У деяких кололи якісь уколи.
Моторошний відеозапис дійшов до шкільної вчительки, яка присоромила учнів, після чого в навчальний заклад навідалася мати одного з учасників звірств і зажадала публічних вибачень перед її дитиною.
Як повідомляють в соцмережах місцеві жителі, причетні до знущань школярі погрожують розправою однокласникам, які знають про подібні факти і можуть розповісти ще більше про звірства над тваринами в цьому районі.

«Як у фільмах жахів, підлітки влаштували квест на районі «хто крутіший». І в хід пішли викинуті кошенята з п'ятого поверху будинку. Просимо звернути увагу на ситуацію, що склалася, поліцію, органи опіки, відділ освіти, директора школи і всіх небайдужих людей», — написали шоковані місцеві жителі.
Борис Гор, джерело




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *