11866

Військових випробувачів урочисто привітали з Днем Захисника України

У Чернігівському міському палаці культури відбулися урочисті заходи до Дня Захисника України.

Військових Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки привітали представники органів державної та місцевої влади, керівники промислових підприємств та гості міста.

Вже близько п’яти років військовослужбовці Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки перебувають на чернігівській землі. Багато з них залишили рідні домівки і зараз роблять значний вклад в розбудову українського війська – випробовують сучасне озброєння та військову техніку. Вже проведено понад 600 випробувань багатьох сучасних видів озброєння, військової та спеціальної техніки, більше 55 зразків озброєння та військової техніки вже надійшло до війська.

На захід військові запросили і учнів чернігівських шкіл, щоб молодь оцінила значення роботи військових випробувачів.

Начальник Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки полковник Володимир Башинський та присутні гості за сумлінне виконання службових обов’язків заохотили кращих військовослужбовців відзнаками, грамотами та подяками.

– Завдяки зусиллям нашого інституту значна частина підприємств Чернігова і області залучені до виконання оборонного замовлення держави. Це і Чернігівський завод радіоприладів, «Сіверянка» та інші промислові підприємства, – зазначив заступник начальника Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки Віталій Куравський.

Наостанок кращі музичні та творчі колективи міста та області привітали присутніх, виконавши свої найкращі композиції.

Ігор Березинський,

спеціальний кореспондент (м.Чернігів) Інформагентства МО України «АрміяInform»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *