11840

Проти тих, хто захищає Україну, розпочалося цькування

Журналісти на окремих телеканалах, політики, народні депутати закликають СБУ та інших правоохоронців вчиняти певні активні дії до тих, хто реально захищає країну і прагне не здати жодного кілометра своєї землі ворогу.

Ось докази розпочатого цькування щодо лідера національного руху проти здачі території, а відтак і України кремлівському загарбнику.

Політики та журналісти закликають силові структури «розібратися» з Андрієм Білецьким — лідером політичної партії «Національний корпус». Одностайні у цьому під час телевізійного ефіру на одному з телеканалів були Олексій Якубін, політолог, кандидат політичних наук; Антон Поляков, народний депутат від «Слуги народу» (м.Чернігів)…

Білецький_Поляков_інше_загальне_3Білецький_Поляков_інше_загальнеЯкщо українська влада довіряє Росії, яка протягом свого існування ніколи не дотримувалася жодних угод і таким чином здає свої позиції (українські інтереси, а відтак і державу), то народ, з точки зору вищезазначених добродіїв, не має права захищати свою країну і за їх задумом, повинен покірно дивитися як агресор топче нашу землю?

І протести, які вчиняються проти недалекоглядних кроків нашої влади, вже розцінюються як якісь антидержавницькі і ворожі.

Пряма мова:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *