11770

X Міжнародний інвестиційний форум з відновлюваної енергетики

Держенергоефективності під егідою Мінекоенерго організовує широкомасштабний ювілейний X Міжнародний інвестиційний форум з відновлюваної енергетики.

Відбудеться захід 28 листопада у столиці України в конгресно-виставковому центрі «Парковий».

Ініціатори Форуму наголошують: «чиста» енергетика — серед пріоритетних напрямів розвитку енергонезалежної та економічно міцної України. За останні 5 років впроваджено численні «зелені» проєкти, в які інвестовано близько 4 мільярдів євро.

Таким чином, відновлювана енергетика займає одне із провідних місць у рейтингу залучених інвестицій в економіку країни, є екологічно безпечною для навколишнього середовища та зменшує залежність українських громад від вугілля та газу.

Подальша стратегія розвитку «зеленої» енергетики на конкурентних засадах стане ключовою темою обговорення для понад 700 учасників Форуму із різних регіонів України, а також із закордону.

Запропоновані теми:

– відновлювані джерела енергії: глобальні виклики та перспективи для України;

– стратегічне партнерство України та ЄС;

– основні напрями розвитку відновлюваних джерел енергії;

– успішні приклади реалізації проєктів;

– запровадження аукціонної системи;

– шляхи залучення інвестицій у «зелені» проєкти.

До участі запрошуються представники центральних та місцевих органів влади, органів місцевого самоврядування, керівники міст та ОТГ, представники посольств, банків, фінансових установ, міжнародних організацій, бізнесу, інвестори, девелопери, експерти, представники громадських організацій, науковці, ЗМІ.

Детальна інформація про захід за посиланням.

Місце проведення: м. Київ, Паркова дорога, 16а, КВЦ «Парковий», 3 поверх, конференц-зала.

Реєстрація учасників: 08:30.

Час проведення Форуму: 09:15 – 16:00.

Важливо! Для участі у Форумі необхідно обов’язково зареєструватись до 18 листопада за відповідною формою.

Контактний телефон: (044) 590-54-09, e-mail: [email protected], Анна Жукова (Департамент відновлюваних джерел енергії Держенергоефективності).

Акредитація ЗМІ проводиться до 18:00 27 листопада за телефонами: (044) 590-59-65, 097-596-70-88, 096-906-85-95 або e-mail: [email protected] (Управління комунікації та зв’язків з громадськістю Держенергоефективності). Із собою мати посвідчення журналіста або паспорт.

За матеріалами Держенергоефективності




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *