11769

Презентація Клубу Успішних Жінок України: у Вінниці зібрались найвпливовіші жінки

У Вінниці, в ресторані «Тамеро» відбувся масштабний захід – презентація Клубу Успішних жінок та здобутків вінницького осередку Клубу Успішних жінок України. Такої концентрації красивих, вольових і сильних людей, великих ідей та успішного досвіду у місті ще не було, адже подія зібрала у нашому місті найуспішніших, найвпливовіших представниць прекрасної статті.

Засновниця Вінницького осередку Клубу Успішних жінок України, депутатка Вінницької обласної ради, президентка Благодійного фонду та волонтерка Людмила Станіславенко так прокоментувала подію:

«Клуб успішних жінок на теренах України вже працює більше 12 років, дуже багато міст вже мають свої осередки, Вінницький, головою й засновницею якого стала я, функціонує понад 3 роки. А сьогодні я вирішила зібрати найуспішніших, найкращих вінничанок, аби вони познайомилися між собою. У залі були жінки, кожна з яких є найкращою в своїй справі, експерткою, ментором. Я впевнена, коли жінки об’єднуються, ця синергія творить чудеса, можливо, там народяться нові проекти. Щодо Клубу, то я б хотіла розповісти, що його делегації зустрічають на найвищому рівні в інших країнах, нас радо запрошують, нас зустрічають президенти, королі, принцеси, перм’єр-міністри, наприклад, президентка Литви Даля Грибаускайте за протоколом мала зустрічатися з нами 40 хвилин, але спілкування тривало 4 години, на Сході принцеса Дубая сім днів поспіль навчалася у нас, а ми — у неї, еліта жіноцтва у Євросоюзі нас теж з радістю зустрічала. До речі, в деяких країнах Клуб Успішних жінок знають краще, ніж саму країну. Це поки що, адже наші членкині докладають максимум зусиль задля того, щоб Україну ще краще пізнавали. У нас є чимало проектів, це проекти національного значення, благодійні проекти, основна мета клубу — обмін досвідом, навчання, допомогти жінкам знайти себе, розвиватися. Наш клуб відкритий для всіх, але він не для всіх, тому що ми запрошуємо саме тих жінок, які сповідують найголовніші людські цінності: про любов, про взаємопідтримку, про ставлення до своєї країни — не чекати, поки хтось щось зробить, а йти сьогодні і діяти, аби досягти позитивних змін вже сьогодні».

Ще одна поважна гостя заходу — голова Вищої Ради Всеукраїнського Клубу Успішних жінок «Жінки України», засновниця Львівської філії КУЖ, успішна бізнес-леді, президентка благодійного фонду «Фундатор» Надія Гаталяк розповіла, що Клуб Успішних жінок — це та площадка для підтримки жінок-підприємців, які творять добро, приносячи користь суспільству і собі. В Одесі наразі знаходиться центральний офіс Клубу, є її дітище — осередок Клубу Успішних жінок у Львові, крім того, є філії у Вінниці і Києві.

Власне рішення долучитися до цього починання пані Надія пояснила тим, що на кожному етапі розвитку жінки ми шукаємо для себе щось інше, вона ж зрозуміла, що повинна робити якісь значимі справи для себе, для країни. Тому і знайшла спільноту, де жінки можуть підтримувати одна одну, створюючи прогресивне жіноче співтовариство.

This slideshow requires JavaScript.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *