11741

Полякова хочуть виключити із фракції за боротьбу з корупціонерами

Сьогодні у Верховній Раді на засіданні фракції «Слуга народу» вже розглядають питання про виключення народного депутата Антона Полякова з цього фракційного об`єдання. 

Про це нардеп повідомив в Інстаграмі та Фейсбук.

— Старші груп фракції «Слуга народу» у Верховній Раді надіслали усім повідомлення «під копірку» за виключення мене із фракції, — зазначив Поляков.

З одного боку, народний депутат від Чернігова дивується такій позиції його колег, адже «слуги народу» ще напередодні виборів, і після них теж, заявили про рішучу боротьбу з корупціонерами та злочинцями.  З іншого, все відбувається за стереотипною логікою нашої ментальності, адже Антон Поляков, при намаганні вести боротьбу з корупціонерами, показав себе безкомпромісним депутатом при вирішенні принципових питань. У результаті стикнувся з негативною позицією більшості фракційців-депутатів.

— При цьому керівництво фракції і Офіс Президента прямо зараз телефонують всім депутатам і просять підтримати моє виключення, — зазначає Антон Поляков. — Я не проти, якщо фракція проголосує за таке рішення. Тільки переді мною виключіть всіх списочників, які продавали округ на парламентських виборах, і тепер сидять в Раді і навіть займають посади в нашій фракції і комітетах. Потім виключіть кнопкодавів, як обіцяли влітку в меморандумі. Потім всіх «решал» і «звёзд» переписок під куполом Верховної Ради. А ще і Рябошапку (Генпрокурор. — Ред) звільніть, за те що він отримує команди від Богдана не пускати або навпаки пускати в хід певні справи. Потім можна приступити до мене.

Слід нагадати, що останнім часом проти Антона Полякова організована брудна кампанія. Дуже негативно висловлюється і народний депутат від Чернігівщини Валерій Давиденко, проти якого якраз і «воює» Поляков. Останній дуже часто у своїх дописах в соціальних мережах різко критикує деяких «слуг народу» за зв`язок з Валерієм Давиденком.

Тож, як бачимо, є підстави припускати, що Полякова прагнуть виключити через його позицію щодо притягнення до кримінальної відповідальності Бориса Приходька та Валерія Давиденка, про що сам Поляков неодноразово наголошував і навіть розпочав збір підписів проти відставки Генпрокурора Руслана Рябошапки, за його бездіяльність, як стверджує Антон Поляков, в даному питанні.

На фото: Антон Поляков на засіданні фракції «Слуга народу»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *