10560

Порушив карантин — копаєш могили

Представник місцевої влади в індонезійському окрузі Гресик, розповів, що вісьмох чоловіків, які не носили маски, відправили копати могили для жертв коронавірусу, оскільки в окрузі залишилося тільки три професійних копачі, які не встигають працювати, повідомляють Факти з посиланням на The Daily Mail.

Кількість хворих в окрузі продовжує зростати, і в місцевих селах посилюють карантинні обмеження, проте  представники місцевої влади заявляють, що чимало місцевих жителів просто ігнорують карантин, тому на них чекає покарання у вигляді громадських робіт.

 До речі, в Індонезії, станом на 15 вересня, зафіксовано 222 тис. випадків коронавірусу, зокрема впродовж останньої доби зареєстровано 3 141 нових заражень.

 Загальносвітова статистика теж не вселяє оптимізму: станом на ранок 15 вересня коронавірусом у світі інфікувалося вже у 29,1 млн осіб, за останню добу – майже 290 тис. нових випадків. Найбільше людей захворіло на Covid-19 у США ( 6,7 млн), Індії (4, 9 млн) та Бразилії (4,3 млн), йдеться у повідомленні.

Фото The Daily Mail

 

 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *