10214

«Десна» перемогла у Чернігові полтавську «Ворсклу»

6 грудня матч дванадцятого туру Прем’єр-ліги футболісти чернігівської «Десни» провели вдома на стадіоні імені Ю.О. Гагаріна проти полтавської «Ворскли».

Гра мала принципове значення, адже переможець виходив на третю сходинку у турнірній таблиці.

В першому таймі обидві команди показали рівну гру, грамотно діяли в обороні, було багато позиційної боротьби. В середині тайму гравець «Десни» Михайло Мудрик не реалізував вихід сам на сам із голкіпером гостей. Та не зважаючи на прагнення обох команд забити гол, на перерву вони пішли за нульового рахунку.

В другому таймі стиль гри не змінився. Команди продовжували діяти обережно, адже ціна перемоги була надважливою і долю матчу міг вирішити один єдиний м’яч.

На 83-й хвилині матчу форвард полтавчан Руслан Степанюк отримав другу жовту картку, і арбітр матчу харків’янка Катерина Монзуль вилучила його з поля. Після чого ініціатива перейшла до чернігівських футболістів.

В компенсований арбітром час, ганський захисник «Ворскли» Наджееб Якубу біля власного штрафного майданчика збив Юхима Коноплю. Олексій Гуцуляк виконав передачу, і Максим Дегтярьов, який вийшов на заміну за дві хвилини до закінчення матчу, ударом голови спрямував м’яч у ворота полтавської команди.

Отже, після перемоги над полтавською «Ворсклою» з рахунком 1:0, «Десна» піднімається на третю сходинку у турнірній таблиці. Лідирує в Чемпіонаті київське «Динамо», друге місце посідає донецький «Шахтар».

Матч тринадцятого туру Прем’єр-ліги футболісти чернігівської «Десни» проведуть 13 грудня вдома проти ФК «Маріуполь».

Результати матчів 12 туру:

«Десна» (Чернігів) -«Ворскла» (Полтава) 1:0.

«Колос» (Ковалівка) — ФК «Олександрія» 1:1. ФК «Маріуполь» — «Динамо» (Київ) 1:2.

ФК «Львів» -«Інгулець» (Петрове) 1:1. «Зоря»(Луганськ) — СК «Дніпро-1» 3:1.

«Шахтар» (Донецьк) — ФК «Минай» 5:1. « «Олімпік» (Донецьк) – «Рух» (Львів) 3:1.

Олександр Молибога,

спеціально для видання bilahata.net




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *