10077

Сварки та проблеми зі здоров’ям: астрологи розповіли, що несе нам «повний місяць довгої ночі»

Цьогоріч останій повний місяць припав на 30 грудня й спостерігати його можна буде о 3 годині 28 хвилин ночі за Гринвічем (5 годині 28 хвилин за київським часом). Індіанці Сполучених Штатів Америки називають його «холодним», оскільки він традиційно припадає на найбільш морозний час року. Окрім того, в народі цей день має назву «повний місяць довгої ночі».

Про те, як «повний місяць довгої ночі» відіб’ється на житті на Землі, розповіла  астропсихолог Валентина Віттрок.

Дбаємо про здоров’я

Будь-який повний місяць — і нинішній не виняток — передусім негативно позначається на самопочутті. Як правило, в такі дні знижується загальний тонус організму: ми погано почуваємося, стаємо млявими, відчуваємо слабкість, нам складно сконцентруватися на питаннях, вирішенням яких ми займаємося. Незважаючи на втому, через неможливість розслабитися можуть виникати проблеми з відпочинком і сном, якщо ж все-таки вдається на час забутися, легко побачити жахи.

Повний місяць у знаку Рака

Повний місяць 30 грудня відбудеться в знаку Рака, а це говорить про те, що всі ми стане надміру вразливими і недовірливими, будь-які слова людей, які нас оточують, будемо сприймати на свій рахунок, хоча насправді це виявиться зовсім не так. Уразливість і чутливість, а, як наслідок, і плаксивість можуть зашкалювати, але важливо пам’ятати, що так діє на психіку Місяць, і не приймати все занадто близько до серця. Місяць у Раку також може давати надчутливість, а це значить, що багато хто несподівано для себе зможе передбачати майбутнє, бачити пророчі сни. Важливо також звертати увагу на знаки, які в цей день буде надсилати доля — вони можуть виявитися важливими підказками на майбутнє.

Парадоксальні ситуації і сімейні негаразди

У цей час Місяць перебуватиме в напруженому аспекті до Хірона в знаку Овна, а це значить, що можливі парадоксальні і подвійні ситуації, в яких важко буде зорієнтуватися. Крім наявної на небі опозиції ракового Місяця до Сонця в Козорозі на небі буде формуватися тау-квадрат Венери, Нептуна і Північного місячного вузла, що принесе напружені моменти в любовних і сімейних стосунках. Торкнуться вони переважно мутабельних знаків — Дів, Риб, Стрільців і Близнят — і тих, у кого в натальній карті є Венера. Марс в Овні продовжить напружений аспект до Плутона, що говорить про те, що у народних мас існує агресія стосовно їхніх правителів. В цей же час Сатурн і Юпітер в знаку Водолія формують напружений аспект до Урана і Чорного Місяця в знаку Тельця, тому протягом трьох днів — за день до і після повного місяця — різноманітних сюрпризів як в особистому, так і в професійному житті не уникнути.

Що не можна робити в повний місяць:

  • Починати нові справи та проекти.
  • Грати весілля.
  • Загадувати бажання.
  • Вживати спиртне.
  • Здійснювати великі купівлі.
  • Конфліктувати з оточенням.

Джерело: ТСН




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *