9614

Вінницький аеропорт залишився без керівника

Директор КП «Aеропорт Вінниця» Ярослав Мазурець, який керував підприємством 13 років, вчора звільнився, повідомляє ilikenews з посиланням на його особисту сторінку у Фейсбук.

“23.04.2021 року завершилась моя робота в КП «Aеропорт Вінниця». У 2008 році розпочалось відродження летовища. З радянської руїни поступово, крок за кроком, створювався аеропорт, з’явились пасажири і авіарейси. За ініціативи Володимира Гройсмана у 2013 році цілісний майновий комплекс перейшов у власність вінницької територіальної громади. Новий поштовх розвитку. Не дивлячись на події 2014 року продовжився активний розвиток аеропорту”, – повідомив Ярослав Мазурець.

За словами ексочільника, вінницький аеропорт – єдиний міжнародний діючий аеропорт в регіоні. Сам же Ярослав Мазурець наразі шукає нову роботу. 

“13 років працював самовіддано, віддаючись роботі на 100% і сьогодні у Вінниці є міжнародний діючий аеропорт (на відміну від всіх сусідніх областей)!!!!

Дякую всім хто був і працював поряд!!! …. життя має продовжуватись, час пошуку іншої роботи (буду вдячний за пропозиції)”, – додається у дописі.

У грудні минулого року КМУ затвердив перелік з 104 пріоритетних для держави інвестиційних проектів 2020-2023 роки, в якому і аеропорт «Вінниця». На 2021 рік передбачено 604, 27 млн гривень на реконструкцію злітно-посадкової смуги аеропорту «Вінниця». До того ж за кошти міського бюджету планують реконструювати приміщення аеровокзалу.

 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *